Prikbord

Nieuws & agenda

Wijksafari De Heeg
13 oktoberLees verder
Herfst Experience 2023
12 oktoberLees verder
Musical groepen 8

Daar gingen ze gisterochtend, 58 toppers van groep 8, op weg naar Aen de Wan voor de afscheidsmusical "Wie Steelt De Show". In de ochtend hebben ze opgetreden voor de groepen 3 t/m 7 en in de avond voor de ouders. Wat zijn we trots op onze schoolverlaters! 

Zondag 18 juni / Wijksafari De Heeg

 

Inline image

 

Inline image

Oproep Buurtgezinnen Maastricht

STEUNGEZINNEN GEZOCHT!

Heb jij een vlammetje in je hart en wil je deze aanwakkeren door steun te geven aan een ander gezin in de buurt?

 

Opvoeden doen we samen in Maastricht!

Ik ben Delina Overdijk en werkzaam als Coördinator Buurtgezinnen in de Gemeente Maastricht. Ik maak mooie verbindingen tussen gezinnen die steun kunnen gebruiken bij de opvoeding door stabiele en liefdevolle gezinnen in de buurt.

 

Buurtgezinnen vindt het belangrijk dat we elkaar wat meer helpen bij het opvoeden van de kinderen.

Verschillende gezinnen in Maastricht zoeken liefdevolle steun door jou als gezin, een opa of oma of een stel zonder kinderen. Ben jij of ken jij iemand waar de kinderen van een (overbelast)gezin regelmatig welkom zijn? 

 

Wil jij jouw vlammetje aanwakkeren?
Ben je nieuwsgierig naar het verhaal van een gezin die hulp vraagt en wat jij zou kunnen betekenen?
Stuur een berichtje naar mij, dan plannen we vrijblijvend een gesprek. Of meld je direct aan via www.buurtgezinnen.nl.

Liefs,

Delina 06-18596848 / delina@buurtgezinnen.nl

Inschrijven Sjaanderbroonk

9-10-11 juni 2023Na een ongelooflijke Sjaanderbroonk in 2022 staat editie 44 (4*11) voor jullie klaar. De laatste voorbereidingen worden getroffen om er op 9, 10 en 11 juni 2023 weer een knalfeest van te maken voor jong en oud! Inschrijven voor het pannatoernooi op zaterdag en zondag én inschrijven voor Sjaan's got talent op zaterdag kan via de inschrijfformulieren in de bijlage. 

17 aprilLees verder
Lente experience

Lente

 

Ook komende vakantie heeft Maastricht Sport een spetterend vakantie sport- en cultuurprogramma klaarstaan voor kinderen van 6 t/m 12 jaar. Dit doen we in samenwerking met Kaleidoscoop, Trajekt en stichting Oranje comité. Wat staat er zoal op het programma; Streetgames, Graffiti, Koningsspelen Try-outs, Team up en de Alleskunner. Op de bijgevoegde flyer is het programma te vinden.

 

Aanmelden hiervoor is verplicht kan via deze link: www.maastrichtsport.nl/experience

De activiteiten zijn gratis. En, Vol=vol.

17 aprilLees verder
Yoga

 

foto

6 aprilLees verder
Maastrichtse Zwerfafval Challenge

 

foto

 

foto

 

 

Afgelopen woensdag kreeg groep 5A groot nieuws: zij hebben namelijk de Maastrichtse Zwerfafval Challenge gewonnen!  

 

De Maastrichtse Kinderraad van schooljaar 2021-2022 heeft vorig jaar de eerste grote Maastrichtse Zwerfafval Challenge in het leven geroepen. In de week van de Landelijke Opschoondag ruimden honderden leerlingen uit omgeving Maastricht de omgeving van hun school op. Volgens de jury hebben alle scholen heel goed opgeruimd en hebben alle deelnemers een vergelijkbaar aantal volle zakken verzameld. Daarom heeft de jury zich bij het vaststellen van de winnaars laten leiden door bijzondere zaken. De allergrootste vangst aan bijzondere zaken was van groep 5 van Basisschool Scharn, zoals een plastic stoel, plastic bloempotten en nog veel meer. Zij zijn qua opbrengst de winnaar. 

 

Afgelopen woensdag kwamen onder andere de wethouder en de Kinderburgemeester de Gouden Afvalbak uitreiken. Daarnaast hebben ze een geldbedrag gewonnen die de school mag spenderen aan opruimspullen zoals afvalprikkers en afvalbakken. 

 

Wij zijn erg trots op deze mooie prestatie! 

 

 

foto

 

foto

 

 

 

31 maartLees verder
Kalender
Schoolwebsite door SchouderCom
Cookies voorkeuren