Prikbord

Nieuws & agenda


School Maatschappelijk Werk
20 september

Beste leerlingen en ouders van kindcentrum Scharn,

 

Graag wil ik me eventjes via de digitale weg aan jullie voorstellen. Ik ben Petra Thomassen. Dit schooljaar ben ik bij jullie school werkzaam als schoolmaatschappelijk werker vanuit Stichting Trajekt.  

Inline image

 

Voor leerlingen: Soms is het fijn als er iemand is die tijd voor je heeft om naar je verhaal te luisteren of dat je dingen moeilijk vindt.  Bijvoorbeeld, scheiding ouders, ruzie thuis, dat je contact met klasgenoten niet leuk is of dat je het lastig vindt om je te concentreren op school. Dit zijn maar voorbeelden, er kunnen ook andere dingen zijn waar je mee zit.
Weet dat je er niet alleen voor staat!  Je kunt aan je juf of meester vragen als je een gesprek met mij wilt. Of als je al een eigen telefoon hebt, dan kun je me ook een Whats App sturen of gewoon bellen, het nummer staat onderaan deze pagina. Wel zal ik aan je ouders toestemming moeten vragen om met je te mogen praten.

 

Voor ouders: Heeft u vragen over hoe het gaat met uw kind op school, thuis of merkt u dat uw kind niet lekker in zijn/haar vel zit? Bel of mail mij gerust. Dan kan ik samen met u kijken wat ik voor u of uw kind kan betekenen. Weet dat u in dergelijke gevallen ook terecht kan bij de leraar of intern begeleider van de school waar uw kind zit. De intern begeleider zal met mij contact opnemen om in gesprek te gaan met uw kind ( uiteraard met toestemming van u als ouder) Mijn contactgegevens vindt u onderaan deze pagina.

 

Ik wens jullie heel fijn schooljaar toe!

 

Vriendelijke groet,

 

Petra Thomassen

(School)maatschappelijk werk

Trajekt trefcentrum Wittevrouweveld

Edisonstraat 4

6224GK Maastricht

 

M: 06 2153 54 01

T:  043 763 02 32

E:  petra.thomassen@trajekt.nl

W: www.trajekt.nl

Inline image

Terug naar overzicht

Schoolwebsite door SchouderCom
Cookies voorkeuren