Prikbord

Nieuws & agenda


Wecycle
16 september

Inline imageZoals u weet is onze school partner van wecycle.  Wecycle is een organisatie die zich bezighoudt met de inzamelen van elektrische apparaten. Wecycle heeft ook dit jaar een actie waaraan we graag als school willen meedoen. Het gaat speciaal om het recyclen van KLEINE elektrische apparaten.   

 

Op onze school is een inzamelpunt ingericht voor deze kleine elektrische apparaten. Zo zijn we zelf duurzaam bezig en stimuleren we ook kinderen en jullie als ouders om dat te doen. 

Vorig jaar is tijdens de scholen inzamelactie maar liefst 25.350 kg aan kleine apparaten ingezameld voor recycling! Mede dankzij jullie inzet leren kinderen hoe belangrijk het is om apparaten niet weg te gooien maar altijd in te leveren voor recycling.  

Inline image

De inzamelactie loopt van 20 september t/m medio november 2021.   

De school ontvangt een mooie beloning en een certificaat.  

Ik wil deze actie graag onder jullie aandacht brengen. Kijk thuis nog eens goed of u iets kunt meegeven aan uw kinderen, deze deponeren het dan in de grote kartonnen doos; die staat vanaf aanstaande maandag, in de hal bij het stiltelokaal. U kun/mag hem niet missen!  

 

Inline imageNamens Eco-team en meesters en juffen, 

Meester Lou Lahaije. 

Terug naar overzicht

Schoolwebsite door SchouderCom
Cookies voorkeuren