Welkom bij Kindcentrum Scharn

Om uit te kunnen groeien tot bewuste wereldburgers zijn goed onderwijs en goede opvang onmisbaar. Bij Kindcentrum Scharn zetten kinderen hun eerste stappen in de wereld van morgen. Ze vinden er een plek om te spelen, te leren en te ontdekken, van baby tot puber. Samen met hun ouders leren wij kinderen het beste uit zichzelf te halen en hun talenten optimaal te ontwikkelen. En natuurlijk blijven we ook zelf voortdurend in beweging.

 

In ons kindcentrum werkt basisschool Scharn nauw samen MIK Kinderopvang, dat in ons kindcentrum dag-, peuter-, voor- en buitenschoolse opvang biedt. Ook zijn er kinderen die gebruik maken van BSO De Boomhut in Amby. 

juf

huisstijl

les

huisstijl

“Je eerste stappen in de wereld van morgen zet je bij Kindcentrum Scharn”

Vriendelijk en sfeervol

Heel betrokken

Nauwe samenwerking

Bekijk het hele prikbord

Kalender
Oudergesprekken groepen 1 t/m 8
Oudergesprekken groepen 1 t/m 8
groep 1 halve dag school
school uit om 12.00 uur

Bekijk het hele prikbord


klik hier
Lentefeest

Wat een super sfeer tijdens het Lentefeest van ons Kindcentrum vandaag! Onder het genot van lekkere popcorn en ranja van Nelly’s gingen de kinderen helemaal los op muziek van Roy de Cowboy en Bibi.

De sfeer zat er goed in! 🥳

Ook de ouders dansten vrolijk mee! Heerlijk in het zonnetje en onder het genot van een kleine versnapering, geregeld door onze actieve oudervereniging, die dit feest mede mogelijk heeft gemaakt! Wat een gezellige middag! ☀️😊

 

 

Het team

 

Team Basisschool Scharn

Schoolwebsite door SchouderCom
Cookies preferences