Prikbord

Nieuws & agenda


Lees, verwonder en ... schrijf!
18 november

Is jouw kind ook zo creatief? Verzint jouw kind ook altijd verhalen en is het een schrijver in de dop?

bol.com | Lees, verwonder en ... schrijf!, Li Lefébure | 9789044838862 |  Boeken
“Lees, verwonder en … schrijf!” is een praktisch handboek met schrijfopdrachten voor kinderen van de basisschool. Thema’s als ‘Taalspelletjes’, ‘Het nieuws als inspiratiebron’, ‘Creatief dichten’, ‘Spreekwoorden en citaten’ en nog veel meer komen aan bod.


Wat maakt dit boek zo speciaal?
Het boek is geschreven door Li Lefébure. Li is auteur van onder andere de succesvolle serie voor beginnende lezers over Raaf en Papegaai, de serie Draakje Donatius en het boek Een vreemde aap (over wereldberoemde primatoloog dr. Jane Goodall). Maar Li heeft ook jarenlang ervaring als gastdocent creatief
schrijven in zowel Nederland als België en als Schoolschrijver waar ze intensief met kinderen aan de slag gaat om het lees en schrijfplezier te vergroten. Met haar aanstekelijk enthousiasme weet Li als geen ander de creativiteit bij leerlingen en leerkrachten aan te wakkeren!


Om kennis te maken met het boek kunnen jullie een drietal opdrachten downloaden op de website www.lilefebure.nl
Maar, als je slim bent, bestel je het boek bij Li Lefébure (li@lilefebure.nl) en ga je meteen met je zon/dochter aan de slag. Want schrijven wordt pas echt leuk als je aan de slag gaat met de opdrachten uit dit boek!
Waar wachten jullie nog op.


Lees,
Verwonder en …
En schrijf!

Li Lefebure – kinderboekenauteur

Terug naar overzicht

Schoolwebsite door SchouderCom
Cookies voorkeuren