Prikbord

Nieuws & agenda


De scholen zijn weer begonnen...
8 september

De eerste dagen zitten er al op... Wat was het fijn om de kinderen deze week weer te mogen verwelkomen op school. Veel lachende gezichtjes, blij om iedereen weer te zien. Voor sommige kinderen ook wel een beetje spannend, die nieuwe juf of meester of zelfs een hele nieuwe klas. En misschien als allerkleinste wel voor de allereerste keer naar school.

 

Helaas is het nog even een beetje anders wegens de nog geldende corona-maatregelen. Papa's en mama's mogen nog niet de school in en samen blijven we er in ieder geval voor zorgen dat we 1,5 meter afstand tussen volwassenen behouden.

 

Wij wensen iedereen een heel fijn schooljaar toe!


 

Bericht van CJG043:

 

Graag brengen wij via deze weg ons aanbod voor ouders en kinderen extra onder de aandacht. De rots & water trainingen gaan dit najaar weer van start en aanmelden is mogelijk: https://www.cjg043.nl/aanmelden/ (Er is nog voldoende plek op de volgende locaties: Meerssen, Oost-Maarland, Eys en Mechelen). Voor onze gratis ouderworkshops & oudertrainingen kunnen ouders terecht op https://www.cjg043.nl/gratis-ouderworkshops-positive-lifestyle-training/.

 

Voor het gehele aanbod van Trajekt verwijzen we graag naar www.trajekt.nl en op www.cjg043.nl staat nog meer informatie en aanbod voor ouders en kinderen in de regio Maastricht en Heuvelland.


Dansles

 

Meer informatie over deze danslessen vindt u in de bijgevoegde brief.

 

 

 

 

Terug naar overzicht

Schoolwebsite door SchouderCom
Cookies voorkeuren