Prikbord

Nieuws & agenda


Een zomer vol (taal)plezier!
21 juli 2022

Een zomer vol (taal)plezier!

 

De zomervakantie staat bijna voor de deur en dat betekent buitenspelen, nietsdoen, op vakantie … en spelen met taal?!

 

Dat laatste is waarschijnlijk niet iets waar je kind aan denkt, maar wel belangrijk. Zéker als hij of zij taal niet leuk vindt of hier moeite mee heeft. Want hoe lekker en verdiend een vakantie van 6 weken ook is, bezig zijn met taal is en blijft belangrijk.

 

Daarom heb ik een zomerboek vol taalplezier gemaakt! Het boek staat vol leuke (schrijf)opdrachten, raadsels, experimenten en spelletjes, waardoor je kind op verschillende manieren bezig is met taal, schrijven en lezen. Met spelletjes, zoals letter van de dag, is je kind creatief bezig met taal en het doen van experimenten helpt hem of haar met begrijpend lezen. Door spelenderwijs bezig te zijn met taal, zal je kind er meer plezier in krijgen en zijn of haar lees- en taalvaardigheid ontwikkelen.

Dit zomerboek is voor kinderen vanaf groep 4; kinderen van groep 3 en 4 hebben misschien wat hulp nodig van papa, mama of een oudere broer of zus.

Voor jullie heb ik een speciale actie. Ouders betalen met de kortingscode: schoolkorting 2,95 ipv 6,95. Een korting van maar liefst 4 euro.

 

Hieronder vinden jullie enkele opdrachten uit het boek. Is dit zomerboek iets voor jouw kind? Meer informatie vind je hier of stuur mij een mailtje, via li@lilefebure.nl.

 

Hartelijke groeten en alvast een heerlijke zomervakantie gewenst!

Liefs Li Lefébure

 

Terug naar overzicht

Schoolwebsite door SchouderCom
Cookies voorkeuren