Prikbord

Nieuws & agenda


Eco-schools / buitenlesdag / secretaressedag / EHBO
16 april

Inline imageEco en duurzame school

 

Als ECO-school besteden wij veel tijd aan duurzaamheid. Er gebeurt een hoop op dit gebied. Op dit moment brengen wij in kaart wat wij als school (al) doen aan duurzaamheid. Hierover zullen wij u binnenkort informeren. Op de foto zijn de kinderen van het ECO-team, i.s.m. Peter Alblas van CNME, bezig met het verzorgen van de binnenplanten en daarmee de vergroening van de school.

 


Inline image

Nationale buitenlesdag

 

Op dinsdag 13 april j.l. vond de nationale buitenlesdag plaats. Ook onze school besteedde hier aandacht aan. In de toekomst willen wij steeds meer het binnenonderwijs combineren met het buitenonderwijs. Ook hierover zullen wij u frequent informeren.

 


Inline image15 april, nationale secretaressedag

 

Afgelopen donderdag mochten wij onze administratieve krachten Nancy en Marilda in het zonnetje zetten. Wij als schoolteam zijn enorm verheugd met onze beide krachten, die telkens klaarstaan voor iedereen in de school. Vandaar dat er, als HELE GROTE DANK, een heerlijke lunch voor hen beiden werd verzorgd.

 


Inline image

Start EHBO-lessen

 

Zoals elk jaar krijgen de leerlingen van groep 8, onder deskundige begeleiding, EHBO-lessen. Na een hele serie lessen doen de schoolverlaters examen en krijgen zij bij een positief resultaat een heus certificaat.

 

Terug naar overzicht

Schoolwebsite door SchouderCom
Cookies voorkeuren