Prikbord

Nieuws & agenda


CJG043: Kies-training en Themachat hooggevoeligheid
9 februari

Inline imageThemachat: ‘Omgaan met hooggevoeligheid bij je kind’

 

Lijkt je kind extra gevoelig voor prikkels? Is jouw kind vaak lichtgeraakt en geneigd om heftig, intens of emotioneel te reageren op relatief kleine voorvallen? Dan is de themachat ‘Omgaan met hooggevoeligheid bij je kind’ wellicht interessant voor jou! Dit chatspreekuur vindt plaats op maandag 22 februari en wordt verzorgd door expert Renate Lambrix. Die avond kun je tussen 20.00 en 22.00 uur anoniem een persoonlijk advies vragen aan Renate via www.cjg043.nl 

 

Meer weten? Klik hier: https://www.cjg043.nl/themachat-omgaan-met-hooggevoeligheid-bij-je-kind/

 


Kies-coaching: Kinderen in echtscheidingssituaties

 

Als alles hopelijk goed blijft  gaan, willen we op donderdag 1 april weer gaan starten met een KIES training

De training zal plaatsvinden op donderdagmiddag van 15.30 uur tot 16.30 uur op de Emile Wesly school. 

 

Voor wie?

Kinderen in de leeftijd van 7 t/m 12 jaar die te maken hebben (gehad) met een echtscheiding en hier problemen door ervaren.

 

Doelstelling

Tijdens de sessies leren kinderen dat ze niet hoeven te kiezen tussen hun ouders, ze leren dat hun gevoelens nooit raar of gek zijn en ze gaan begrijpen dat de scheiding en mogelijk de ruzies tussen ouders niet hun schuld zijn. Ook leren ze praten over hun gedachten en gevoelens, zowel met hun ouders als met andere belangrijke personen.

 

Aanmelden via: Aanmelden KIES - CJG043

Voor meer info zie ook https://www.cjg043.nl/kies-coaching-kinderen-in-echtscheidingsituaties/ (nu staan de datums nog start februari, maar dat word veranderd naar april)

Terug naar overzicht

Schoolwebsite door SchouderCom
Cookies voorkeuren